LPG-vartalohoito ja muut vartalohoidot auttavat moniin erilaisiin ongelmiin

Julkaistu: 12 June 2023

Mikä olisi miellyttävämpää kuin asettua hoitopöydälle ja hemmotella vartaloaan vartalohoidolla? Erilaiset hieronnat ja vartalohoidot vaikuttavat vartaloomme ja ihoomme monella eri tavalla ja voivat myös hoitaa erilaisia ongelmia ihossa, kudoksissa tai lihaksissa. Käsittelemme tällä kertaa blogissa erilaisia vartalohoitoja ja mihin ne vaikuttavat. Jos olet kiinnostunut kokeilemaan vartalohoitoa, lue lisää tämänkertaisesta kirjoituksesta, mitä tarkoitetaan vartalohoidoilla ja mihin erilaisiin hoitoihin LPG-vartalohoito ja LPG-terapia on tarkoitettu.

Vartalohoitoja on tarjolla paljon erilaisia

Erilaisia vartalohoitoja on tarjolla paljon ja osa niistä on tarkoitettu pelkästään hemmotteluun ja nautiskeluun ja osalla hoidoista voidaan hoitaa erilaisia ongelmia. Tarjolla on erilaista hoitomuotoja, jotka voivat olla kohdistettu iholle, kudoksille tai lihaksille. Vartalohoito on yleistermi joukolle erilaisia kokonaisvaltaisia, ei-lääketieteellisiä, fyysisiä toimenpiteitä, joiden tarkoituksena on auttaa saavuttamaan jotain erityistä keholle tai hyvinvoinnille. Vartalohoito voi sisältää erilaisia käsittelyjä. Vartalohoito voi olla hieronta tai kuorinta aromaterapiaöljyllä, erilaisilla voiteella, emulsiolla tai mineraalilla. Vartalohoidossa vartalo voidaan kääriä johonkin materiaaliin tai sille voidaan levittää esimerkiksi mutaa tai merilevää. Toisissa hoidoissa vartalo voidaan upottaa tai sitä liotetaan erilaisissa nesteissä kuten esimerkiksi vedessä tai levässä tai sitä silitellään, käsitellään ja hierotaan jollakin tavalla, kuten esimerkiksi harjoilla, magneeteilla, sähkövirralla tai valoilla.

LPG-vartalohoito ja LPG-terapia

LPG-hoito stimuloi soluja ja kudosta mekaanisen hieronnan ja alipaineen avulla. LPG-hoito on luonnollinen ja tehokas hoitomuoto, jota voidaan käyttää monipuolisesti erilaisien kudosongelmien hoitoon ja kipuihin, vaivoihin, jäykkyyksiin, sairauksiin, pehmytkudosvammoihin, iho-ongelmiin ja arpien hoitoon. LPG-hoito on mekaaninen hierontatekniikka, jolla voidaan käsitellä kudoksia syvältä. LPG-hierontalaitteessa on sekä hierovat rullat että alipaineeseen perustuva imujärjestelmä, joiden avulla voidaan antaa hellävaraista pehmytkudoskäsittelyä. LPG-hoito yhdistää lymfakäsittelyn, pehmytkudoshieronnan ja kasvohoidon. Erilaiset vartalohoidot sopivat erilaisiin ongelmiin tai päämääriin ja niillä on yleensä sen vuoksi erilaiset, selkeät tavoitteet. LPG-hoidoilla voidaan hoitaa selluliittia, mutta se sopii myös monien vammojen hoitoon ja ennalta ehkäisyyn, kuten esimerkiksi verenkiertohäiriöiden, palovammojen, arpien, iho-ongelmien lihaskireyden ja stressin hoitoon. Vartalon ja ihon ongelmien hoidossa kannattaa aina konsultoida lääketieteen ammattilaista oikean, sopivan ja tehokkaan hoitomuodon löytämiseksi. LPG-vartalohoitoa on saatavilla muun muassa kosmetologeilta ja fysioterapeuteilta, riippuen siitä, mihin hoitoa tarvitaan. Alaset Import Oy maahantuo laitteet LPG-terapiaan. 

jaa